Diverse woningtypen van de Cube House

We bieden twee soorten woningen aan. Het verschil tussen deze twee is de hoeveelheid ramen. Optie A heeft tien raampanelen en optie B heeft er acht. De glazen panelen zijn duurder dan de houten panelen, waardoor optie A wat duurder uitvalt dan optie B. Op de foto’s hieronder kun je het verschil goed zien. Deze twee woningtypen zijn de basis, die je met allerlei opties nog kunt uitbreiden. Onder de foto's lees je hier meer over. 

20220422 De Kwakel view01
20220201 CAM02

Extra opties van de Cube House

We bieden diverse opties aan om jouw huis verder af te stemmen op jouw woonwensen. Heb je hier vragen over of heb je een specifieke woonwens die hier niet tussen staat? Neem dan contact met ons op! 

20210202 optie balkon

Een balkon biedt extra ruimte om lekker in het zonnetje te zitten! Het een verlenging van je slaapkamer en een uitbreiding van je leefruimte buiten. 

20210202 optie trapkast

Een trapkast biedt extra ruimte om je spullen kwijt te kunnen. Hierin heb je alle ruimte voor je stofzuiger, je boodschappentassen en je voorraad. Opgeruimd staat netjes!

 

20210202 keuken idee

Wij leveren de keuken casco op. Wij bieden een aantal keukenopties waar je uit kunt kiezen, maar je mag ook helemaal zelf je droomkeuken uitzoeken! Hetzelfde geldt voor de badkamer. 

20210202 optie 2 slaapkamers

In het ontwerp is standaard één grote slaapkamer opgenomen. Heb je liever twee slaapkamers voor bijvoorbeeld een kleintje die op komst is? Geen probleem!