Met de Cube House het woningtekort verkleinen

De Cube House is een aanwinst voor gemeenten die meer jonge mensen willen aantrekken, willen verduurzamen en willen bijdragen aan een maatschappelijk probleem. Het woningtekort is historisch hoog en de huizenprijzen schieten door het dak. Als gemeente kunt u uw steentje bijdragen door grond beschikbaar te stellen waar een Cube House kan worden gebouwd, zodat jongvolwassenen, stellen of jonge gezinnen hun intrede kunnen nemen.

De Cube House biedt diverse schakel- en gevelopties

Speciaal om starters aan een betaalbare woning te helpen, is dit project bedacht. De woningprijzen zijn relatief laag, mede dankzij gemeenten, die lage grondprijzen vragen voor dit project. De woningen zijn reeds uitgedacht en uitgewerkt, maar u heeft als gemeente de keuze hoe de cube’s worden geschakeld en welke geveluitstraling ze krijgen, daar zijn diverse opties voor. De constructie wordt geprefabriceerd en daardoor heeft de Cube House een korte bouwtijd. Binnen slechts 15 weken kunt u al een aantal starters heel blij hebben gemaakt.

Kortom, een mooi project om uw gemeente mee te verduurzamen, om jongvolwassenen mee naar uw gemeente toe te trekken en om mee te helpen aan het verkleinen van het woningtekort. Bent u als gemeente geïnteresseerd in het Cube House project? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden in uw gemeente te bespreken!      

                                                                                                                                                                                   Contact opnemen

20201124 06

Laat zien dat uw gemeente voorop loopt op het gebied van duurzaamheid

20201223 01 A

Draag bij aan de oplossing van een groot maatschappelijk probleem

20201124 05

Trek jonge starters naar uw gemeente

20201223 05

Kleine oppervlakte, groot resultaat!

"Deze woningen zijn snel en duurzaam gebouwd. De woningen worden zowel verwarmd als gekoeld door middel van een warmtepomp. Een systeem wat past bij deze tijd en waar we als gemeente Uithoorn achter staan!"

- Gemeente Uithoorn